Оптимист съм за контактните групи.  Това заяви лидерът на Бойко Борисов Бойко

...
Оптимист съм за контактните групи. 
Това заяви лидерът на Бойко Борисов Бойко
Коментари Харесай

Борисов след отказа на ПП: Оптимист съм за контактните групи, вратата за разговори е отворена

Оптимист съм за контактните групи. 

Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който посети гард Вълчи дол и разяснява отхвърли на " Продължаваме промяната " да взе участие в контактините групи. " Това е най-хубавият им вид. Аз ги разбирам. Само да кажа, че или не са ни разбрали, или се вършат, че не са ни разбрали. Ние нито предлагаме коалиция, нито предлагаме каквато и да е форма на другарство отвън това, което е потребно за страната ", безапелационен бе той. 

" Контактните групи ще проработят. Вратата за диалози е отворена. Нормално е след избори всички да сме в разнообразни настроения. Това, което народът сподели е, че дава доверието си на, само че не сподели да ръководи самичък. Първата значима тематика, по която ще се водят диалози е Украйна. От Политическа партия доста увъртат по тематиката за Украйна. Има и нещо двулично в връзките им с Българска социалистическа партия по тази тематика ", посочи Борисов. 

" Втората тематика след Украйна, е диверсификацията на газа. Виждате връзките, когато президентът Ердоган към този момент няколко пъти приказва към този момент за нахлуване в Гърция. В нашия район, като знаем и връзките сред Сърбия и Косово и заканите сред Русия и Украйна, би трябвало да имаме доста гъвкаво държавно управление и парламент. Политическа партия от тези въпроси избягаха и споделиха, че са срещу закупуването на военни самолети. Ние не можем да се сърдим на президента Радев и несъмнено си има желания към марката самолети. Ние като държавно управление и партия дружно с нашите другари от сме безапелационни, че втората част от ескадрилата би трябвало да си е като първата - Ф-16 ", добави водачът на.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР